Artikel top billede

Her har du alle Apples fantastiske vidundere

Kom helt tæt på teknologibranchens mest succesrige selskab - se massevis af gratis apps, de dummeste ideer og de allerfedeste bygninger.

Er der én ting, der bliver talt om hos Apple, er det æstetik.

I det hurtigt-voksende og hovedrige selskab i Cupertino-bydelen i Californien, har kun ting, der er dejlige at se på, en gang på jorden.

Det gælder bygninger, hardware, software og alt midt i mellem. Alt - måske lige bortset fra medarbejdernes påklædning, der inspireret af topchef Steve Jobs meget casual stil er relativt afslappet.

Vi har samlet en række af vores bedste gallerier om Apples produkter og hovedkvarter herunder.

Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.


Her er Apples nye hovedkvarter - skal ligne et rumskib
Apple vil bygge et gigantisk hovedkvarter, der skal ligne et rumskib, som netop er landet. Se billederne her.


Sådan fungerer Apples nye iCloud
Apples nye cloud-tjeneste, iCloud, vil gøre det langt nemmere at være Apple-bruger. Få overblikket over de nye ting, som du vil få adgang til med iClod


De bedste og smarteste etuier til din iPad
Du kan kaste rundt med din iPad og give den godt med tæsk, sålænge du blot bærer den rundt i en af disse super-hårdføre etuier. Der samtidig ser godt ud.


Din smartphone vil slå disse apparater ihjel
Mange af de små fede apparater, som du har i dine lommer synger på sidste vers. Smartphonens fremmarch vil slå dem ihjel. Se her, hvilke apparater, det drejer sig om.


Sådan kommer fremtidens vilde super-apps til at se ud
Disse apps vil du se mere til. Se de nye apps, der på helt nye måder drager fordel af din smartphones og din tablet-pc's funktioner.


Mac OS X's heftige udvikling gennem 10 år.
Apples styresystem OS X har netop rundet den første dekade. Se hvordan systemet har udviklet sig gennem de forgangne 10 år.


De fedeste ting at bruge en gammel iPad til.
Når den nye iPad 2 kommer, er din originale iPad jo pludselig en uddateret old school-krikke. Se her, hvordan du alligevel kan få lidt glæde ud af den gamle smadderkasse.


Se alle de nye features på iPad 2.
Onsdag aften afslørede Apple iPad 2. Den har fået helt nyt design, dobbelt så meget power og et dugfriskt styresystem. Klik videre og se de nye features.


Her har du de allerbedste apps til din iPad.
Sidder du også og piller ved din iPad hver eneste dag og savner fede apps. Se her, hvilke apps Computerworld finder blandt de allerbedste netop nu.


Se de vilde designideer til iPhone5
Glæder du dig til iPhone 5 ser dagens lys? Se nogle af buddene på, hvad den næste generation af iPhone kan komme til at indeholde.


10 idiotiske julegaver til Apple-fans.
Her er 10 eksempler på tilbehør til iPhone, iPod Touch og iPad, som verden afgjort kunne klare sig helt fint uden.


Totalt ubrugeligt iPad-tilbehør.
Apples iPad kommer til Danmark. Og det vælter allerede ud med tilbehør. Se en håndfuld af de mere 'opfindsomme' ideer her.


Disse 10 apps gør din iPhone bedre
Med iPhone - og til dels iPod Touch - får du et svimlende udvalg af programmer, som gør hverdagen så meget nemmere og sjovere, at det undertiden føles som ren magi. Her er 10 af vores favoritter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere