Artikel top billede

Anonymous stjæler militær-adresser

Hacker-gruppen Anonymous har denne gang fået fat i 90.000 e-mail adresser fra militæret.

Hacker-gruppen Anonymous er trængt ind hos det amerikanske firma Booz Allen Hamilton, der rådgiver det amerikanske militær og flere af landets efterretningstjenester. Ifølge New York Times har hackerne fået fat i 90.000 e-mail adresser og kodeord, som tilhører militær-personale i USA. De mange e-mail adresser blev fundet på en server "stort set uden sikkerheds-foranstaltninger", hævder hackerne, som har offentliggjort alle adresserne på nettet.

MilitaryMeltdownMonday

Det er en pinlig sag for Booz Allen Hamilton, som blandt andet rådgiver sine kunder om cybersikkerhed og har den tidl. NSA-direktør Michael McConnell på lønningslisten.
Angrebet mod rådgivningsfirmaet er en del af en større kampagne, hvor Anonymous går efter myndigheder og private virksomheder. Hacker-gruppen har udråbt mandag som #MilitaryMeltdownMonday.

Fredag kunne Anonymous offentliggøre interne dokumenter som angiveligt er stjålet fra et andet rådgivningsfirma, IRC Federal. I de sidste uger har hackerne også været på besøg hos statspolitiet i Arizona og myndigheder i Australien, Brasilien, Anguila og Zimbabwe.

Slettet kode

Hacker-gruppen fortæller, at man kunne bevæge sig frit i det interne netværk hos Booz Allen Hamilton, hvor hackerne angiveligt var i stand til at slette kode og finde oplysninger, der kan bruges til at trænge ind hos andre selskaber og myndigheder.

Anonymous fortæller desuden, at man har fundet dokumentation for korruption, ulovlig overvågning og andre tvivlsomme forretningsmetoder hos Booz Allen Hamilton. Firmaet har indtil videre afvist at kommentere indbrudet med henvisning til sin sikkerhedspolitik.

Det har udløst ny hån fra Anonymous. "I har en sikkerhedspolitik? Det har vi slet ikke opdaget," skriver gruppen i en tweet.




IT-JOB

ALD Automotive Danmark A/S

Senior Software Engineer

Unik System Design A/S

People Manager for agile organization

Hiper A/S

IT-systemudvikler

Netcompany A/S

IT Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere