Så bliver det ikke nemmere

Bose lancerer nye lydsystemer og en 'integrations-boks', som slutter nye enheder til fladskærmen lige så nemt som at klø sig i nakken. Se det her.

I dag har masser af familier en musikafspiller, videoafspiller, cd/dvd-afspiller og en spillekonsol stående i stuen, men mange har så store problemer med at slutte det hele til fjernsynet, at de fuldstændig undgår konceptet med en hjemmebiograf.

En undersøgelse initieret af højttaler-producenten Bose konkluderer, at ikke mindre end 89 procent af forbrugerne mener, at det er "for besværligt" at installere en 'hjemmebiograf'.

- Det må vi gøre noget ved, tænkte Bose og lancerer nu Bose Unify integration system.

Unify arbejder på et højt pædagogisk niveau og gør det muligt for selv den mest teknologiforskrækkede at koble lyd- og billedkilder til højttalerne som for eksempel en satellitmodtager, Blu-ray-afspiller eller en PS3-konsol til fladskærmsfjernsynet.

En fjernbetjening til det hele

Unify-boksen introduceres sammen med Boses nye "hjemmebiografløsninger" Lifestyle V35, V25 og T10 og T20. Den nye serie består af 5.1-lydsystemer bygget op omkring en Unify-boksen.

Hvis du for eksempel vil tilføje en Blu-ray-afspiller, vælger du via fjernbetjeningen 'tilføj enhed', og så kører det ellers på bedste pædagogiske vis trin for trin, indtil din enhed er installeret og klar til brug.

Alle trin vises på skærmen, og Unify kører med en brugervenlighed i en grad, så boksen ved hvilke kabler, du sætter i hvor, om du har sat kablet forkert i, og hvilket kabel du rent faktisk står og stritter med.

Til slut er det tid til at programmere Boses fjernbetjening, så den kan overtage arbejdet for eksempelvis den fjernbetjening, der følger med en Blu-ray-afspiller.

Universalfjernbetjeningen kan styre op til seks HD-kilder og programmeres uden brug af koder eller internetvejledninger.

Når brugeren har tilsluttet en ny kilde, peges fjernbetjeningen mod Lifestyle-systemets mediekonsol, og med nogle tryk på de knapper, som anvises og illustreres på fjernsynet, kan brugeren nu gemme Blu-ray-afspillerens og set-top-boksens fjernbetjeninger væk og i stedet styre dem med Bose-fjernbetjeningen.

Centraliser fjernbetjeningen

De tilsluttede enheder bliver vist på tv-skærmen som Blu-ray eller Digital tv-boks i stedet for tekniske betegnelser som HDMI 1 eller Component 2, og brugeren vælger så den enhed, som skal styres.

Selve fjernbetjeningen er udstyret med de mest basale knapper, mens de mere avancerede funktioner og sjældent anvendte knapper illustreres og styres på fjernsynsskærmen.

Lifestyle-serien udvides med fire nye systemer: V-Class 25, V-Class 35, T-Class 10 og T-Class 20.

Forskellen på systemerne er først og fremmest højttalertyperne - og så får man med V-Class-systemerne radiotuner og display samt iPod-dock indbygget i mediekonsollen. Alle systemer byder på suveræn lydkvalitet og er desuden spækket med Boses innovative teknologier.

Priserne starter ved 15.995 kroner og slutter med V35, der koster 34.995 kroner, så brugervenligheden er nok i topklasse, men man får også lov at betale for den. De nye produkter kan købes i omkring 200 butikker heriblandt Elgiganten og Fona.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere