Derfor skal du IKKE tabe din iPad eller Android-tablet

Det er naturligvis aldrig smart at miste grebet om sin tablet-pc for at se den styrtdykke mod asfalten. Men hvor galt går det egentlig, når iPad og Android sendes til tælling? Denne video giver dig svaret.

Tablet-computeren er populær som aldrig før, og Apples iPad 2 har fået reel konkurrence fra Android med modeller som Asus Eee Pad Transformer og Motorola Xoom.

Du skal hurtigt af med over 4.000 kroner for en af de funklende nye maskiner, der ofte er udstyret med mellem 7 til 10 tommer skærme.

Modsat en bærbar computer, der ofte hviler i skødet eller på et bord, bliver der jongleret mere rundt med de lettere tablet-pc'er, når de er i brug.

Derfor er der naturligvis også støre risiko for, at de får sig en tur i gulvet, hvis de glider ud af hænderne på en.  

Men hvor galt går det egentlig, hvis din iPad eller Android-tablet får sig en omgang asfalteksem?

Det satte en flok amerikanere fra Squaretrade.com sig for at finde ud af, og de lod en iPad, en Motorola Xoom og Samsung Galaxy Tab falde fra hoftehøjde mod jorden med skærmen nedad.

Lad os bare afsløre, at der ikke er nogle af modellerne, som synes særlig meget om det. Skaderne er voldsomme, og modellerne er stort set ubrugelige efter kontakten med asfalten.

Det er dog alligevel overraskende, at de bliver så medtagede.

Squaretrade.com sælger forsikringer mod netop skærmskader på tablet-pc'er og anden elektronik, så websiden har naturligvis en interesse i, at tablet-pc'erne får nogle tæsk.

Videoen herunder kan alligevel bruges som en lærestreg om, at din iPad eller Android-tablet er dyr og skrøbelig elektronik, som du skal passe godt på - og måske pakke ind i et etui.

Du kan se torturen af iPad, Motorola Xoom og Samsung Galaxy Tab her:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere