Sådan får du verdens bedste udsigt

Dæk dine vinduer til i stuen og sæt to store fladskærme op i stedet. Så er du godt på vej til at få verdens bedste udsigt, selv om du bor i et kedeligt kvarter. Få mirakelopskriften her.

Hvis du er gør-det-selv-typen, så har vi her et projekt, som du kan bruge sommeren og nok også den næste vinter på, til gengæld vil du få en vildt blæret stue med en fantastisk udsigt.

Hvad skal du bruge - ud over din fritid og en del af husholdningsbudgettet? Jo, du skal have fat i Winscape.

Det er et program, som kan få to store fladskærme til at minde om rigtige vinduer.

Det bedste er at bygge de fjernsyn ind i væggen. Derefter kobles de sammen med en Mac, der afspiller videofiler. Det kan være fra Golden Gate Bridge i San Francisco, som du kan se i videoen herunder, men det kan også være levende billeder fra et sted, som du synes har verdens bedste udsigt.

De kvikke læsere bemærker måske, at det tydeligvis ikke er det samme rum på før og efter-billedet. Ændringen hænger sammen med, at vores handyman bygger værelset om, så det passer til de nye 'vinduer'. Tjek ombygningsvideoen nederst.

Udsigten flytter sig med dig

Den rigtige magi opstår, når du ifører dig en lidt klodset halskæde. For takket være en modificeret fjernkontrol til konsollen Wii, som placeres tæt på fjernsynene, registrerer Winscape nu, hvor du er henne i stuen.

Det vil sige, at perspektivet på fladskærmene ændrer sig, præcis som når du går forbi et rigtigt vindue.

I denne video kan du se, hvordan Winscape fungerer:

Hvis du går med overvejelse om at skabe samme fantastiske udsigt i din stue, er det værd også at se den næste video. Her kan du få et indblik i, hvor meget hårdt arbejde det kræver at få fladskærme som vinduer:

Du kan læse meget mere om Winscape her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere