Vind: Smart internet gennem stikkontakten

Hvorfor trække kabler rundt i hele huset, når du kan få internet gennem dine stikkontakter. Deltag i konkurrencen om to eksemplarer af PowerLine HD 4-port Starter Kit fra D-Link.

Selv om stadig flere ting i vores hjem kan gå på nettet trådløst, er der fortsat elektronik, som kræver internet via kabel, eksempelvis Xbox 360 og HD-bokse som WD TV Live.

Du behøver dog ikke bore huller i væggen og trække kabler gennem hele huset for at få dine favoritgadgets til at gå online.

Faktisk kan du blot benytte dine stikkontakter til at få internet sendt rundt i dit hus eller lejlighed.

Vi stiller nu to eksemplarer af D-Link DHP 343 PowerLine HD 4-port Starter Kit på højkant. Vi har tidligere testet produktet, der var nemt at sætte op, og som ikke havde problemer med hastigheden.

Til dem der bekymrer sig om sikkerheden ved at sende signaler gennem stikkontakten, har D-Link tilføjet kryptering til sine enheder, der skulle gøre det umuligt at opsnappe din kode til netbanken og dine fanmails til Helmut Lotti.

D-Link DHP 343 PowerLine HD 4-port Starter er set til cirka 970 kroner online.

Klik her for at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen løber frem til mandag den 15. marts klokken 12.00, og det er kun tilladt at deltage i konkurrencen én gang. Forsøg på snyd fører til udelukkelse. Vinderne får direkte besked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere