Ny telefon genkender vennerne

Sony Ericssons nye mobiltelefon genkender dine venner og finder selv billederne af dem i fotoalbummet. Se her hvad den mere kan.

Xperia X10 er første medlem i en ny familie af mobiltelefoner fra Sony Ericsson. Telefonen baserer sig på UX-platformen, hvor UX står for User eXperience, og X10 har da også indtil flere bemærkelsesværdige brugerfaciliteter. For eksempel kan telefonen genkende op til fem ansigter på et foto og koble dem hele vejen, så alle billeder af de pågældende i fotoalbummet dukker op. Derudover forbinder X10 de genkendte venner med din telefonbog og al den kommunikation, du har med personen på fotografiet.

På den Sony Ericsson-relaterede blogside her kan man se flere demoer, som viser, hvordan man betjener den nye Experia X10.

Facebook, MySpace, Twitter

X10 er et produkt af en Sony Ericsson-strategi, der går ud på at smelte en god del underholdning ind i kommunikationen. Et par af værktøjerne til det er telefonens nye applikationer Mediascape og Timescape, som organiserer din kommunikation på en noget anderledes facon.

Timescape samler for eksempel din kommunikation med venner og kontakter på tværs af kanaler på ét sted. Det betyder, at du kan browse gennem Facebook, MySpace, Twitter, fotos, e-mails og sms'er på én gang, så du kan danne dig et overblik over kommunikationen med de forskellige personer.

Mediascape giver adgang til din favoritmusik, fotos og videoer og mulighed for at dele det hele med dine venner. Med telefonen kan du få adgang til indhold både fra din mobil og fra YouTube og PlayNow, og det hele præsenteres på en ret overskuelig facon.

Xperia X10-brugere kan også downloade applikationer fra en række udbydere som for eksempel PlayNow og Android Market.

Windows Mobile, Symbian og Android

Som sagt så er X10 bare det første medlem af en ny storfamilie, der kommer til at omfatte adskillige telefoner. Og det er ikke sikkert, at de kommende familiemedlemmer også får styresystemet Android.

- Nej, de næste telefoner i familien kan også blive udstyret med Windows Mobile, Symbian eller Sony Ericssons eget styresystem, siger Rikard Skogberg fra Sony Ericsson.

Han tilføjer, at godt nok kommer X10 med version 1.6 af Android, men det betyder ikke, at der ikke kommer en telefon med Android version 2.0, som er ude nu.

Xperia X10 vil være tilgængelig i "udvalgte markeder", hvilket omfatter Danmark, Norge og Sverige fra første kvartal i 2010, og telefonen fås i hvid og sort.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere