Vind tre flade GPS'er her

Skal du være godt kørende op til jul? Nu kan du vinde tre GPS'er fra Mio med 4,7 tommer skærm, 3D-navigation og TMC. Deltag i konkurrencen her.

I samarbejde med Mio udlodder pcworld.dk tre GPS'er, der kan køres i stilling i din forrude.

Alle tre modeller er Mio Moov Spirit Flat, som har 4,7 tommer skærm og et slankt design med bløde kurver.

Spirit-navnet hentyder til den nye software, som er installeret på GPS'erne, samt den nye brugergrænseflade og menustruktur, der skulle gøre det til både en lettere og mere farverig oplevelse at bruge Mios navigatorer til at finde vej.

Skærmene har også fået en overhaling, som Mio kalder Slidetouch, der skulle gøre det lettere at bruge fingrene til at navigere rundt i menuerne.

Mio-modellerne leveres med nye kort, der blandt andet har Mios eget TruMap Views, som efterligner almindelige papirkort, og som har de såkaldte 3D-landmarks indbygget, der viser forskellige bygninger og attraktioner i 3D-format direkte på kortet.

Google på GPS'en

Men det mest interessante er nok, at Mio har indgået et samarbejde med Google, der gør det muligt at bruge søgetjenesten direkte på Mio Moov Spirit Flat.

Det er Googles lokale søgning, som der er adgang til, men det kræver, at man har oprettet en internetforbindelse på mobilen og har forbundet mobilen via Bluetooth til GPS'en.

I Mio Moov Spirit Flat er også installeret et udvalg af rejsebøger fra Wcities. Ved at bruge dem kan man få nyttige tips om restauranter, hoteller og seværdigheder, læse flere fakta samt se billeder direkte på GPS'en. Der er mange hundrede rejsebøger at vælge imellem, og man kan selv downloade flere. Men så skal man have dankortet op af lommen.

Mio Moov Spirit Flat har TMC til at modtage trafikmeldinger, 3D-navigation og seneste kort over hele Vest- og Østeuropa. Hver GPS har en værdi af 2.500 kroner.

Deltag i konkurrencen om GPS'erne her.

Konkurrencen løber frem til den 11. december klokken 12.00, og det er kun tilladt at deltage i konkurrencen én gang. Forsøg på snyd fører til udelukkelse. Vinderne får direkte besked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere