Servicegruppen sætter fart på outsourcing-markedet

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 10. marts 2006.


Servicegruppen forventer på tre år at øge den årlige omsætning på outsourcing fra 25 til 100 millioner kroner.
De sidste ti år har Servicegruppen været undervejs med forskellige outsourcing-koncepter, og nu sætter selskabet turbo på med introduktionen af desktop management.
- Vi har hidtil tilbudt de klassiske outsourcing-løsninger, hvor vi tager ansvaret for den samlede drift i små og mellemstore virksomheder. Nu bygger vi videre på det og har valgt desktop management som fokusområde, siger Preben Duus Jørgensen, der er administrerende direktør i Servicegruppen.
Analysehuset IDC Nordic mener, at Servicegruppen har erkendt, at det fremover ikke vil være muligt at overleve alene på service og support af hardware.
- Servicegruppen går meget markant ind på outsourcing-markedet, og det er den helt rigtige strategi for dem, det er jeg sikker på, siger Per Andersen, administrerende direktør, IDC.
Med på listen
De største aktører herhjemme inden for desktop management er CSC, KMD, IBM og Siemens Business Services.
I alt er der 12-13 betydende leverandører, og det er Servicegruppens mål at komme med på listen i løbet af få år.
Markedet vokser med godt ti procent om året, og det bliver det ifølge IDC ved med de næste fem år. Værdien af markedet for desktop mana­gement ligger ifølge IDC på en halv milliard kroner i runde tal.
- Forventningerne er at ligge i den høje ende af vækstskalaen, og at vi omsætter i størrelsesordenen 100 millioner kroner på det område i løbet af tre års tid, siger Preben Jørgensen.
ServiceGruppen omsatte sidste år for 25 millioner kroner på drift og outsourcing.
Desktop management omfatter alle elementer i en it-installation fra hardware og software til drift og service, og kunden betaler en fast pris pr. bruger pr. måned.
- Konceptet som sådan er ikke nyt, men afregningsformen med en fast pris pr. bruger pr. måned er ikke helt almindelig, siger Per Andersen.

OriginalModTime: 09-03-2006 14:48:55




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere