ERP-firmaer forbereder fusion

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 11. november 2005.


Forhandlerne af det norske ERP-system Visma, SysTek-Data og Tellus IT, har indledt samarbejde med henblik på en fusion.
KONSOLIDERING De to sjællandske Visma-forhandlere SysTek-Data og Tellus IT har indgået strategisk samarbejde, der i første omgang dækker markedsføring og konsulentbistand, men på længere sigt er det en fusion, de to selskaber planlægger.
- Vi har allerede været omkring vores revisor og så videre. En fusion er en stor ting, så vi vil gerne være helt sikre, så derfor har vi aftalt, hvad vi kan kalde en prøveperiode. Men målet er selvfølgelig en fusion, siger direktør i Tellus-IT Anders Wedell-Neergaard.
Tellus-direktøren oplyser, at Tellus IT gennem længere tid har været på udkig efter strategiske samarbejdspartnere og netop SysTek-Data er et selskab, der i ånd og størrelse er en passende partner.
- Vi har stort set samme erfaringsbaggrund med Visma. SysTek-Data måske en smule mere, og så har vi en god kemi, og vi passer størrelsesmæssigt godt sammen. Vi er i øjenhøjde med hinanden, siger han.
Store opgaver
Tellus har kontorer i Vedbæk og Valby og SysTek-Data er beliggende i Hillerød, så Anders Wedell-Neergaard ser gode synergimuligheder mellem de to selskaber. Men derudover ser Tellus-direktøren også et behov for at vokse for at kunne tiltrække større opgaver.
- Vi har i dag en størrelse, der gør, at vi ikke bliver inviteret med til de større opgaver, men sammen med SysTek-Data vil vi være blandt de største Visma-forhandlere på Sjælland, siger han.
Det fusionerede selskab vil have adgang til mellem 10 og 15 konsulenter på både fast basis og som freelancere.

Billedtekst:
- Vi har stort set samme erfaring med Visma, siger direktør i Tellus-IT, Anders Wedell-Neergaard om det forestående samarbejde med SysTek-Data.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere