Ny ERP-leverandør jager i Maconomy-land

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 21. oktober 2005.


ERP-specialisterne i Naviators har udviklet timeafregnings-modul til Navision og går direkte efter at levere ERP-systemet til Maconomy-kunder.
AFREGNING Navisionspecialisterne i Naviators har brugt over 1.000 timer på at udvikle en time-sags-modul til Navision og har nu indledt jagten på nye kunder - ikke mindst i det forretningsområde, der hidtil er blevet betjent af børsnoterede Maconomy.
- Vi har lavet et modul til Navision, der først og fremmest retter sig mod konsulentbranchen, som eksempelvis rådgivende ingeniører, advokatbureauer og reklamebranchen, siger partner i Naviators Jakob Dock.
Han vil helst ikke afsløre forventningerne til salget, men oplyser, at Naviators, der i dag er fem partnere, har budgetteret med en medarbejderstab om tre år på godt 25.
Bedre overblik
Systemet er til dels udviklet på baggrund af de erfaringer og behov, Naviators selv har haft, når det gælder timeafregning og opfølgning, og Jakob Dock ser også netop dette som muligheden for at Naviators' produkt kommer til at adskille sig fra konkurrenterne på markedet.
- Vi har taget udgangspunkt i, hvilket behov virksomhederne har for at lave opfølgning på projekter, så de ved, om de er lønsomme og eksempelvis overholder planerne - og ikke i, om timerne nu bliver registreret. Derfor får man her et betydeligt bedre overblik, og det er tit det vigtigste, siger han.
I første omgang vil Naviators selv forhandle systemet, men planen er at få produktet certificeret af Microsoft, så forhandlerkredsen kan blive udvidet med alle Microsofts Navision-forhandlere.
- Vi vil gerne implementere de første systemer selv, så vi ved, at kvaliteten er i orden, men det er målsætningen, at modulet skal certificeres af Microsoft, så det kan blive frigivet til forhandlerne, siger Jakob Dock.
Alle partnere
Naviators har allerede solgt systemet til blandt andet vikarbureauer og rådgivningsfirmaer, og Jakob Dock oplyser, at også virksomheder, der i øjeblikket er kunder hos Maconomy, er kommet med positive tilkendegivelser om systemet. Han mener, at ikke mindst den gennemprøvede Navision-platform er afgørende for det kommende salg.
- Der er mange Maconomy-kunder, der gerne vil over på en Navision-platform, og så er der mange C5-kunder, der er interesserede i at skifte, fordi fremtidsudsigterne for Navision ser bedre ud. Og så er der selvfølgelig også mange Navision-kunder, der kan få glæde af dette modul, siger Jakob Dock.
Alle er partnere
Som en særlig kuriositet i Naviators er alle medarbejdere også medejere og partnere. I dag er der som nævnt fem partnere, og ifølge Jakob Dock giver partnerbegrebet en større forretningsforståelse som konsulent - både for kundens virksomhed og for den virksomhed, som konsulenten så er medejer af.
- For konsulenter kan det ofte være et problem, at man både skal tænke på, hvad der er bedst for kunden og det firma, man arbejder for, men vi tror, at når man er partner, vil ens samlede forståelse for det forretningsmæssige, både hos kunden og i ens eget selskab blive større, fordi man er tættere på det, der foregår, fortæller han.
Jakob Dock oplyser, at Naviators vil skabe et program, der skal gøre det muligt for kommende partnere at købe sig ind i selskabet.

Billedtekst:
- Vi har lavet et modul til Navision, der først og fremmest retter sig mod konsulentbranchen, som eksempelvis rådgivende ingeniører, advokatbureauer og reklamebranchen, siger partner i Naviators Jakob Dock.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere