Turbo på Computerstore

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 21. oktober 2005.


Den århusianske it-forhandler Computerstore satte turbo på ved sidste uges blærerøvsudstilling i København. Heldige messegæster fik en tur i tolvcylindret Ferrari.

PRAL Når den århusianske it-forhandler Computerstore holder sin årlige messe i København, har temaet fra starten været at vise sig frem, eller som man siger på nydansk: show off. Og i år kunne Computerstore for alvor give gæsterne en blærerøvsoplevelse. En række overfede Ferrarier havde fundet standplads på udstillingsarealet i Øksnehallen i København. Og bygningerne, der tidligere rummede kreaturauktioner, rungede også af de mange hestekræfter. Heldige messegæster kunne nemlig vinde en tur i en vaskeægte Ferrari.
Det er femte gang, Computerstore holder messe i København for inviterede gæster og en række af de førende leverandører. Over 1.700 personer var inviteret, og godt 30 leverandører fyldte op i de gamle staldbygninger. Allerede inden messen løb af stabelen i sidste uge havde Computerstore oplyst, at målet var at overhale Atea, der netop har afholdt lignende messe med godt 900 deltagere.
- Vi har registreret godt 1.400 deltagere, så vi har allerede nu overhalet Atea stort. Og vi har også overhalet vores eget succeskriterium, der var 1.260 deltagere, siger en smilende administrerende direktør for Computerstore, Lars Bräuner.
Det er anden gang på fjorten dage, at han kan smile over succes i sin forretning.
Ved Computerworlds Top 100-arrangement i slutningen af september blev Computerstore hædret med en Sovereign-pris som landets bedste it-forhandler.
- Vi er utroligt glade for det, der er sket, og vi har også kunnet mærke en betydelig øget interesse, siger Lars Bräuner.
Han er ikke mindst glad for omgivelserne i de lyse højloftede lokaler.
- Vi var i Bella Center sidste år, og det var stort, men det her er endnu større. Det er dejligt at kunne holde et arrangement som det her i sådanne omgivelser, siger han.

Billedtekst:
Øksnehallen på Vesterbro i København dannede i år rammen om den århusianske it-forhandler Computerstores blærerøvsarragement, Showoff.

Billedtekst:
- Vi har registreret godt 1.400 deltagere, så vi har allerede nu overhalet Atea stort. Og vi har også overhalet vores eget succeskriterium, der var 1.260 deltagere, siger en smilende administrerende direktør for Computerstore, Lars Bräuner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere