Digital House i fremgang

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 17. juni 2005.


Xerox-partneren Digital House har på tredje år fordoblet bundlinien. Tiden er kommet til at bruge pengene på opkøb, og det første selskab er allerede overtaget.

KOPIBESKYTTELSE
Det går solidt fremad for den storkøbenhavnske Xerox-partner Digital House.
Regnskabet for 2004 viser en bundlinie på fem millioner kroner, hvilket er en fordobling i forhold til året før. Bruttoresultatet blev lige ved 27 millioner kroner mod tæt ved 25 millioner kroner året før, hvilket svarer til en vækst på godt otte procent.
Fremgangen skyldes ifølge administrerende direktør Bo Tue Knudsen en strategisk satsning på ikke kun at levere hardware, men også sørge for, at print- og kopiløsninger er integreret med eksempelvis ERP-systemer.
Overskuddet skal dog ikke puttes i stifternes lomme, men ud at arbejde, hvilket skal ske ved opkøb af andre selskaber, oplyser selskabets anden direktør og medejer Jesper Stahl.
- Vi mener, at tidspunktet er det rette til, at Digital House køber sig til yderligere kompetencer på it-området. Det betyder, at vi med ét slag kan tilbyde kunderne en bredere vifte af it-ydelser, og det er helt i overensstemmelse med vores forventninger til markedet. Her forventer vi, at en væsentlig del af vores vækst de kommende år vil ske inden for løsningssalg. Dette ændrer dog på ingen måde vores samarbejde med Xerox, som stadig er vores største leverandør, siger han.
Digital House har efter regnskabsårets afslutning købt Brøndby-virksomheden ITServices, der arbejder med it-infrastruktur, design og implementering af it-løsninger, web-design samt web-hosting og ASP-løsninger. Virksomheden bliver fremover en integreret del af Digital House.

Prioriteret partner
Xerox har også noteret fremgangen hos Digital House, hvilket har betydet, at Xerox Office har tegnet en udvidet samarbejdsaftale med Digital House og udnævnt Digital House til prioriteret partner inden for software-relateret løsningssalg til kontorer.
Udnævnelsen sker netop på baggrund af Digital Houses leverancer af samlede løsninger, der integrerer forskellige softwareprogrammer fra både Xerox og en række tredjepartsleverandører.
Udnævnelsen betyder, at Digital House i højere grad bliver bedt om at deltage i Xerox-projekter, der kræver integration af hard- og software inden for print, kopi og scanning.
Digital House beskæftiger i dag 36 medarbejdere.

Billedtekst:
Direktørerne Bo Tue Knudsen og Jesper Stahl fra Digital House, der netop er udnævnt til prioriteret Xerox-partner.

Boks:
Årsregnskab
Digital House A/S
Millioner kroner 2004 2003
Bruttoresultat 26,8 24,8
Resultat af primær drift (EBIT) 7,6 4,2
Finansielle poster, netto -0,3 -0,6
Årets resultat 5,0 2,4
Egenkapital 5,4 4,5
Antal ansatte 33 33




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere