Ny SAP-satsning skal øge HP's salg

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 17. juni 2005.


Hewlett-Packard har indgået strategisk samarbejdsaftale med 2C Change.

VIDENDELING
HP melder nu sin støtte til SAP's bestræbelser på at udvide sin position på det danske ERP-marked for små og mellemstore virksomheder.
Kampen om de helt store kunder er slut, og nu har langt de fleste leverandører set sig varme på de mellemstore virksomheder, der skal have opgraderet eller udskiftet deres ERP-platform, og således også HP, der har indgået strategisk partneraftale med 2C Change.
- Vi ønsker at udvide vores SAP-forretning i Danmark. Men vi har ikke en position, der gør, at vi kan kaste mange ressourcer efter det, så vi er nødt til at indgå strategiske partnerskaber. Og der har 2C Change en lang række kompetencer, vi kan trække på. Omvendt får 2C Change adgang til vores internationale vidennetværk omkring SAP, siger Alliance Manager i HP Claus Lindhardt.

Fælles kompetencecenter
HP er blandt SAP's ældste leverandører af infrastruktur, og parterne har blandt andet i Tyskland et fælles kompetencecenter til optimering af løsninger og integration mellem applikation og it-infrastruktur. Endvidere driver HP og SAP et fælles supportcenter.
For 2C Change er det ikke nyt at arbejde sammen med HP, men ifølge administrerende direktør Jeppe Harrit betyder aftalen formalisering af en stor del af den hidtidige praksis:
- Vores kunder efterspørger i stigende grad, at vi kan levere en totalløsning. Vi har arbejdet sammen med HP på flere sager med stor succes, og den nye aftale betyder, at vi i fremtiden vil anbefale en HP-løsning.
Jeppe Harrit ser HP's valg af 2C Change som en blåstemp-ling af SAP-husets ekspertise:
- Som et forholdsvis nystartet konsulenthus er det en anerkendelse af vores kompetencer, som vi er meget glade for.
HP havde tidligere et samarbejde med SAP-konsulenterne i det Mærsk Data-ejede R5, men samarbejdet ophørte, da IBM overtog Mærsk Data sidste år.
- Vi har måske ikke været så synlige i den nedre del af det danske SAP-marked, men det ønsker vi at lave om på. Den aftale, vi har lavet med 2C Change, er ikke en eksklusivaftale, og jeg kan godt forestille mig, at der dukker en til to nye partnere op inden for eksempelvis andre segmenter, siger Claus Lindhardt.
Aftalen indebærer, at 2C Change får adgang til HP's internationale SAP-videncenter, samt at HP aktivt vil gå sammen med konsulenthuset i bearbejdning af nye kunder, hvilket også betyder, at samarbejdet kan få glæde af HP's lidt større økonomiske muskel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere