Se 12 fantasifulde bud på en ny iPhone

Apples iPhone har fået mange pæne ord for sit design, men hvordan vil en ny model se ud? Måske bliver den ligesom et af de her 12 fantasifulde bud på iPhone 4G.

Se 12 fantasifulde bud på en ny iPhone

Når det gælder design, er Apple klassens duks, der næsten altid får ros. Derfor er der også stor spænding, hver gang et nyt produkt forlader æble-ingeniørernes hænder, for hvordan ser det nye vidunder ud?

I øjeblikket er der ikke noget nyt fra Apple, men det forhindrer ikke entusiastiske brugere i at debattere, hvordan blandt andet en iPhone 4G vil blive designet.

De mest kreative - og måske lettere fanatiske - Apple-fans har endda taget Photoshop til hjælp for at fremtrylle eksemplarer af produkter, som de vil ligge foran en telebutik i halvt år for at få fingre i.

Vores kolleger på amerikanske PC World har samlet 12 af de mest fantasifulde bud på fremtidens iPhone - skabt med hjælp fra Photoshop. Du kan se modellerne på de kommende sider.

1. Mere hukommelse

Her er konceptet ganske klart: mere hukommelse. Pladsen skal bruges til de mange programmer, som det efterhånden er muligt at downloade til mobilen via App Store.

2. Det bliver i familien

Hvis Apple PowerBook og iPhone 3G parrede sig, så kan det være, at den her mobil kom ud kærlighedsaffæren. Modellen er udført i titanium og glas, og så er håbet, at der bliver plads til en OLED-skærm, kamera på fronten og et batteri, som er muligt at udskifte....det lyder lige lovligt optimistisk, hvis man kender Apple. Der er også plads til et 3.2 megapixelkamera og ikke mindst 32 gigabyte hukommelse.

3. Den har jo ikke noget tøj på!

Det her er virkelig en fantasi-model. Men den kan nok give Apple-fans fråde om munden alligevel.

4. Ultra

Den her model hedder "iPhone Ultra", og konceptet består også af titanium og glas.

5. Ultra 2

Her er "iPhone Ultra" set fra en anden vinkel. Ifølge designeren skulle batteriet holde til 18 timers afspilning af video og 48 timers musik. Hvis det holdt i virkeligheden, var det sjældent, at turen ville gå forbi stikkontakten.

6. Luksus hukommelse

Modellen her hedder Luxe Life, og den har 128 gigabyte hukommelse. Så burde der være plads til en solid håndfuld programmer.

7. iPhone til spil

Det gik frygteligt galt for Nokia, da den finske mobilproducent forsøgte sig med modellen N-Gage, der var målrettet computerspillere. Det forhindrer dog ikke denne model i at forvandle iPhone til en spillemaskine.

8. Luftig som Air

Denne iPhone 4G er uden tvivl inspireret af MacBook Air og tilføjer noget nyt til Apples mobil: videochat. Telefonen har også GPS.

9. Nu med rigtigt tastatur

Nogle vil måske mene, at det er en dødssynd, men det forhindrer ikke denne falske iPhone-model i at have et QWERTY-tastatur, der kan skubbes ud. Indpakningen er titanium.

10. Sikke det stritter

Denne model har også QWERTY-tastatur, men det, som overrasker mest, er kameraets objektiv. Det stritter godt nok langt ud. Lad os håbe man får godt med zoom for pengene.

11. En-to-tre spil

Tastatur, kamera og klar til spil. Her er en iPhone, som ligner den foregående model, men hvor fokus er på spiloplevelsen.

12. Sexede curver

Denne model udmærker sig ved slanke, sexede kurver, og telefonen er tyndere end den nuværende iPhone 3G.

13. Trådløst netværk med høj fart

Her er en iPhone, der understøtter den hurtige, trådløse 802.11n standard. Det er også plads til radio og videoredigering.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere