Franske Sagem dropper Dangaard

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 21. april 2005.


Den franske mobilproducent Sagem har i første omgang valgt den lille sjællandske mobildistributør One2com og dermed fravalgt den langt større mobildistributør Dangaard.

SATSning
Mobilproducenten Sagem har i første omgang valgt den lille sjællandske mobildistributør One2com i deres aktuelle satsning på at komme ind på det danske marked.
- Vi har valgt One2com som distributør, fordi de var de billigste, og så har de i forvejen en række kæder som eksempelvis DanTalk, som er de butikker, vi i første omgang gerne vil ud i, siger Morten Strunge fra Strunge Holding, der er hyret af Sagem til at forestå indtoget på det danske marked.
Dermed har Sagem valgt den langt større distributør Dangaard fra, men Morten Strunge understreger, at det endelige antal distributører endnu ikke er fastlagt.
- Der foregår stadig forhandlinger, så jeg kan ikke sige, hvad det ender med, siger han.

Teknik og design
Det er flere år siden, at man sidst kunne købe Sagem-telefoner i danske butikker, men selskabet håber med den nyeste model myX-8 at have et attraktivt tilbud til de kræsne mobilbrugere, der gerne vil have en teknologisk avanceret model uden at blive flået.
Sagem har ladet den franske designer Ora-Ïto stå for udformningen af mobilen, så de mere modebevidste mobilbrugere kan roligt tage den forholdsvis ukendte mobiltelefon op af lommen.

Salg gennem forhandlere
I første omgang vil Sagem satse på salg gennem forhandlere, men ifølge Morten Strunge
foregår der også forhandlinger med samtlige operatører på det danske marked om at tilbyde Sagem-telefonen i forbindelse med abonnementer.
Sagem vil dog ikke tæppebombe danskerne med reklamer og spot i fjernsynet. Ifølge producentens marketingdirektør Yves Portalier vil indgangen på det danske marked blive meget pragmatisk, og markedsføringsindsatsen vil ske i forhold til produktets succes.
- Vi vil følge markedets modtagelse af det nye produkt, og hvis det viser sig, at markedet tager godt imod den nye mobiltelefon, vil vi udvide indsatsen, siger han.
Yves Portalier understreger dog, at Sagem har besluttet, at de vil ind på det danske marked og vil blive der.
- Vi er ikke i Danmark i dag, men det ønsker vi at komme. Danskerne er meget dygtige mobilbrugere og er i stand til at give os feed-back, der er vigtig i vores videre udvikling, siger han.

Billedtekst:
Sagem vil bruge sin nyeste topmodel myX-8 som murbrækker for at komme tilbage på det danske marked. I første omgang har Sagem valgt at satse på den sjællandske mobildistributør One2com og dermed fravalgt landets største mobildistributør, Dangaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere