Hvor sidder Hvilken Som Helst-tasten?

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 18. marts 2005.


Nej, tingen, der skyder ud af din computer er til dine cd'er, ikke til din kaffekop.

Der findes ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar, siges det. Men der må være en grænse, for selvfølgelig er der spørgsmål, der ganske enkelt tigger om et sarkastisk svar. Sådan er virkeligheden bare ikke, hvis man er en stor virksomhed. Så kan man ikke tillade sig at tage gas på kunderne. Man er nødt til at svare pænt, også selvom man bliver stillet decideret dumme spørgsmål.
HP må have modtaget byger af spørgsmål fra forvirrede brugere af sine produkter, der er gået i sort, når installationsprogrammet kommer op med beskeden: Strike any key. Således er dette svar havnet på HP's
liste over ofte stillede spørgsmål, de såkaldte FAQ, Frequently Asked Questions.

Billedtekst:
pænt svar Dion Rønne, som har sendt dette skærmdump, er betænkelig ved den gennemsnitlige intelligenskvotient hos HP-brugere, siden svaret her figurerer på HP's FAQ-liste.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere