Første indtryk: Sony Vaio P

Sony har holdt Danmark uden for det gode selskab, når det kommer til Vaio P, den meget lille minibærbare på under 700 gram. Men vi har alligevel fået fingre i computeren. Få vores første indtryk her.

Her på PC World har vi måtte se misundeligt til, mens Sony lancerede deres bud på en netbook computer alle andre steder end Danmark.

Men hvis Vaio P ikke vil komme til PC World, så må vi jo bare komme til den i stedet.

Så det er, hvad vi har gjort, og vi har taget turen til USA for at slippe de knapt 1.200 dollar, eller omkring 6.850 kroner, som en Sony Vaio P VGN-P588E/R koster.

I galleriet kan du se billeder fra en nybagt Vaio P, der pakkes ud og bootes op. Som det første besøgte vi selvfølgelig www.pcworld.dk for at se, hvordan websiden gør sig ud på maskinens otte tommer store skærm med 1.600 x 768 pixel opløsning.

Vi har fået fingre i den røde version af model VGN-P588, der blandt andet byder på en 1,33 gigahertz Intel Atom processor, to gigabyte hukommelse, 64 gigabyte SSD-disk og indbygget 3G-modem. Det bedste af det hele er vægten, der blot er 640 gram.

Overraskende godt tastatur

Umiddelbart virker maskinen robust og velbygget. Designet er lækkert, og det lille tastatur er overraskende godt at skrive på. Den lille pointing stick skal vi lige bruge et par timer på at vænne os til. Den er meget følsom og har indbygget trykfunktion, så du nødvendigvis ikke skal bruge de to musetaster, der er placeret under mellemrums-tasten.

Det indbyggede WiFi fandt med det samme vores lokale hotspot og forbandt via 802.11n-teknologi. Det gjorde, at de 120 megabyte patches og opdateringer fra Microsoft kunne hentes på ingen tid.

Der er indbygget Bluetooth 2.1 + EDR, så det er intet problem at tilslutte en ekstern mus. Der er også understøttelse for Stereo A2DP, så du kan bruge trådløse hørebøffer.

Umiddelbart lader Vaio P til at være den perfekte rejse-pc.

Vi har også nappet et eksemplar af højkapacitets-batteriet og ser frem til længere rejser, hvor det skal prøves af.

Spørgsmålet bliver så, om Atom-processoren sammen med den indbyggede Intel Graphcis Media Accelerator 500 er hurtig nok til at klare videofilm i HD-opløsning.

Vi får se. Imens kan du se frem til en snarlig anmeldelse af Vaio P her på siden.

Her kan du se en video fra lanceringen af Sony Vaio P, der fandt sted for et par måneder siden:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere