forretning nyt om IT-branchen

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den IT-Branchen d. 14. januar 2005.


Laser Interface henter kapital
Syddansk Venture og CAT-Symbion-Innovation har investeret et ikke oplyst beløb i Laser Interface. Laser Interface udvikler og sælger laser-lydscannere, der konverterer såkaldt optisk lyd fra film til digital lyd. Selskabet har skabt en laser-lydscanner, der giver filmselskaber en højere lydkvalitet, når de eksempelvis udgiver nye dvd-film.
Laser Interface anvender lys til at skabe produkter inden for photonics-teknologier (anvendelse af lyset som værktøj). Virksomheden besidder viden om laserlysets bølgeegenskaber, optik og scannerteknologi. På denne viden har Laser Interface udviklet forskellige løsninger, såvel kundespecifikke som på efterspørgsel fra markedet.
Laser Interface A/S er klar til at markedsføre laser-lydscanneren. Derfor har Syddansk Venture, CAT-Symbion-Innovation og Laser Interface indledt et samarbejde, der skal gøre det muligt for Laser Interface at sætte tilstrækkelige ressourcer ind i lanceringen af det nye produkt.

Tech Data indvier Operaen
It-distributøren Tech Data har i år valgt at lægge sit store årlige kundemøde i Operaen på Dokøen i København. Kundemødet afholdes den 21. januar, kun få dage efter Operaen officielle indvielse den 15. januar under overværelse af blandt andre medlemmer af kongehuset og regeringen.
Helt så fine gæster forventer Tech Data dog ikke, men regner alligevel med at kunne tilbyde samarbejdspartnerne et spændende og underholdende program. Tech Data har tidligere brugt Egeskov Slot og Det Kongelige Teater som rammer for kundemøder. Konferencier på dagen bliver Finn Morsing, der er kommunikationsdirektør hos Dreyer & Kvetny samt tidligere chefredaktør på Computerworld.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere