Errare humanum est

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 18. juni 2004.


IBM og Krak ragede uklar over Virk-portalen. Her ser vi hvorfor.
MUMLETEKST
- Hej Svend og Peter. Jeg har rykket lidt rundt på afsnittene og fjernet et par af dem. Tjek lige, om det giver mening, kh Lone.
Nogenlunde sådan lød indledningen på en seriøs artikel om udenrigspolitik i Berlingske Tidende for et par år siden. Er de blevet tossede?, tænker man. Muligvis, men fejl sker uanset alle gode intentioner. Ellers ville det jo ikke være fejl, vel?
I Berlingskes tilfælde var det redaktionssekretæren, der havde skrevet en besked til de to journalister, og det skulle naturligvis ikke have været trykt.
Der sker heldigvis aldrig her på avisen, men på Virk.dk kunne man indtil for nylig læse teksten herover. Det er vilkår, står der, som er juridisk bindende, og som skal accepteres, hvis man ønsker at benytte portalen. Lad os citere en linie:
"Med eSafe kan du sende konfidentiel og sikker korrespondance til tornacensis civitas olim proprium habuit episcopum. Unde in Vita sancti Medardi legitur. quod, cum esset puer in acola discens, predixit."
På Computerworld-redaktionen er den latinkyndige allerede taget på sommerferie, til Rom, så den præcise oversættelse må vi lidt upædagogisk overlade til læseren selv. Men om det er tekstens indhold eller blotte tilstedeværelse, der for et par uger siden sendte IBM og Krak, der står for Virk-portalen, i totterne på hinanden, er svært at sige. Måske var det bare dråben, der fik bægeret til at flyde over?
Billedtekst:
- De er vist ikke helt færdige med den del endnu, gætter indsenderen af dette dump. Du er også velkommen til at sende digitale rariteter til bagsiden@computerworld.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere