Kongen af akvarieklubben

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 6. februar 2004.


Der er mange penge at spare på nettet, når man køber stort ind.

- Jeg faldt over denne hjemmeside i jagten på akvarier. En del af butikkens varer udløser mængderabat, hvis man køber flere stk, skriver vor læser, dyrevennen Carsten Franck Albrechtsen.
Prisen for en enkelt akvariepumpe er således 256 kroner. Vælger man at få yderligere 38 millioner pumper med i handlen, sikrer man sig en klækkelig mængderabat på godt 266 millioner kroner. Så er der ganske vist også snoldet for ni og en halv milliard, men 38 millioner meget støjsvage kinesiske luftpumper vil formentlig have en vis imponator-effekt nede i akvariefiskeklubben.
Det gode tilbud til trods råder Bagsideredaktionen Carsten til at trække vejret en ekstra gang, da vi er ude på dybt vand i denne sag. Dyrecentrets onlineshop har nemlig andre fantastiske tilbud, som sår tvivl om deres reelle hensigter. Luftpumpetilbuddet er ganske vist fjernet igen, til gengæld kan man for 399 kroner købe en 12 kilos labrador retriever, leveret i en praktisk pose med påskriften Royal Canin. Er det ikke dyrplageri? Og mærkeligt?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere