Prøvekørt: Nero 9 med brandvarme funktioner

Nero har efterhånden udviklet sig til noget af en mastodont, for ud over at brænde dvd'er er programmet udstyret med et arsenal af smarte multimedie-funktioner. Det er både styrken og svagheden ved Nero 9.

Prøvekørt: Nero 9 med brandvarme funktioner

Du har sikkert hørt om Nero før. Den første version af brænderprogrammet dukkede op i 1997, og det er ofte bundled med dvd-brændere.

Hvert år lanceres en ny version af programmet, og egentlig kan vi godt forstå folkene fra Nero.

Med brænderprogrammet har de nemlig et udmærket produkt, men der findes rigtig mange gratis alternativer som eksempelvis Ashampoo Burning Studio Free.

Derfor er Nero nødt til at udvikle sig, hvis der fortsat skal kræves betaling fra brugerne. Metoden er at skille sig ud fra mængden, og det gør Nero så sandelig.

Problemet er bare, at brænderprogrammet i dag er udstyret med så mange funktioner og muligheder, at det gør en ligeså rundtosset, som hvis man sad på en snurrende og brandvarm dvd-skive.

Nero 9 kan blandt andet optage tv-programmer, video-uploade til YouTube, overføre musik til mobilen, sende billeder til MySpace og afspille HD-videoer.

Vi har smidt brænderprogrammet i vores computer og givet de mange funktioner en lun velkomst under vores testkørsel. Følg med på de næste sider.

Kan virke indviklet

Masser af muligheder

Kender ikke begrænsningens kunst

Et arsenal af muligheder

Nero 9 indeholder også programmer som Nero CoverDesigner og Nero Live, der gør det muligt at se og optage tv, hvis du har et tv-tunerkort forbundet til computeren.

Der er også plads til Nero SoundTrax, der ifølge Nero gør dig til en dj, som kan mixe lydfiler sammen på din pc.

Alt i alt byder Nero 9 på et arsenal af muligheder og funktioner. Det er både programmets styrke og dets svaghed, da det kan være vanskeligt at gennemskue de mange menuer og indstillingsmuligheder.

Det er, som om Nero 9 stritter i alle retninger, og det er svært at forestille sig en forbruger, der skulle udnytte alle funktioner. Hvis du kun skal brænde en dvd engang i mellem, kan du sagtens nøjes med et gratis brænderprogram i stedet for at kaste sparepengene efter Nero.

Hvis du til gengæld vil have et højpotent multimedie-center med mange (måske ligefrem alt for mange) muligheder for avanceret dvd-brænding og jonglering med dine billeder, musik- og videofiler er Nero 9 vejen frem.

Du kan downloade en prøveversion af Nero 9 her. Den virker i 15 dage. Bemærk at prøveversionen er på engelsk, men Nero 9 også findes i dansk version.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere