NTI på vrangen

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 10. maj 2002.


14 hændelser, som helt sikkert gør dit NTI-ophold til en unik oplevelse

1. Selv om du har afsat tid til dit NTI-besøg, gør en vigtig telefonsamtale, at du ikke kommer ud af døren, før du har så travlt, at hele bilturen bliver stresset.
2. Du hænger i en kø lige inden Bella Center, fordi to salgskonsulenter er stødt sammen i krydset, fordi de begge ville først ind på parkeringspladsen.
3. Den sidste parkeringsplads på frontparkeringspladsen bliver snuppet lige foran dig af en herre fra et udstillende firma.
4. Det regner, når du træder ud af din bil, og du opdager, at dele af din beklædning er mere vandsugende, end du tror.
5. Selv om du har planlagt, hvem du skal besøge, har du enten glemt listen derhjemme, eller du finder nummereringen af standene så forvirrende, at du alligevel går rundt efter gehør.
6. Når du finder standen, du søger, er den person, som du egentlig har brug for at snakke med, enten optaget i lang tid, eller også er vedkommende lige gået.
7. Alle de produkter, som din virksomhed lige har anskaffet, viser sig at være erstattet af nyere, som lige præcis kan de ting, som du netop har fundet ud af, at dine produkter mangler. Eller også er de nye produkter billigere. Eller også opdager du, at din virksomheds værste konkurrent er endt på referencelisten for de alternative produkter, og udtaler "det har gavnet vores forretning, så meget!".
8. Du opdager, at alle de seminarer som interesserer dig, foregår samtidig. Du vælger et, for at opdage at beskrivelsen ikke helt svarer til indholdet, men du er ikke skuffet nok til at gå. I stedet sidder du og ærgrer dig over, at alternativerne nok var bedre.
9. Din kuglepen kan netop ikke lide den overflade som konkurrencekuponen har. Og mens messesilden, der lige har givet dig kuponen, smiler lidt overbærende til dig, fordi du fumler, skriver du dit navn så ulæseligt, at selv om den bliver udtrukket, vinder du ikke noget, fordi ingen kan tyde den seismologiske graf på kuponen.
10. Gutten, der stjal parkeringspladsen, tager den sidste ketchup og/eller kaffefløde i køen ved cafeteriet. Du kommer også til at hælde fadøl ud over bakke og hånd ved skænk-selv skranken. På bakken opsuger din serviet prompte al den øl, der ikke ender hos den ketchupløse pølse. Dermed er det umuligt for dig at tørre hånden, inden du møder din vigtigste kunde.
11. De præsentationer, som du går til, indeholder alle over 50 PowerPoint slides, hovedsagelig med 12 punkts tekst og anvendelse af samtlige mulige overgange i PowerPoint. Al teksten bliver læst op af en herre, der får Frøken Klokken til at lyde som en operasangerinde.
12. Du glemmer en af dine ejendele på en stand.
13. Du hænger i en kø, når du skal ud fra Bella Center, idet to salgskonsulenter er stødt sammen i krydset fordi de begge to ville først ind i krydset. Du bemærker dog, at en af dem er den herre, som stjal din parkeringsplads og ketchup. Og selv om du ikke er af den type, så overvejer du alligevel, om der ikke er retfærdighed til.
14. Men husk: Der er en formildende omstændighed ved NTI: Det er ikke Cebit.

Billedtekst:
Pyyyyyha, tak for denne gang. Nu skal det blive godt at komme hjem og få vasket øl og ketchup af fingrene, så jeg kan slippe taget i min pande.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere