Telia - en slatten pose med våde blade

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 22. januar 2002.


Billedtekst: Produktet her befinder sig i varegrupperne 16 og 21, og kolliderer således ikke med tele-ydelser, oplyser Telia-
direktør T.T. Grønbech
fra Dansk Tefilter A/S
i Otterup på Fyn. Der
er blevet dyppet poser
fra Telia siden
1982.

Bagsiden har opdaget en af de væsentligste årsager til, at Telia aldrig rigtig har bidt sig fast hos de danske forbrugere.

I vores verden af IT- og telekommunikation tænker vi som regel på Telia som et svensk telefonselskab, med begrænset succes i Danmark. Der er sikkert mange grunde til, at det svenske firma aldrig rigtig har bidt sig fast hos de danske forbrugere, og Bagsiden har måske opdaget en af de væsentligste årsager: I Danmark er Telia-navnet nemlig tæt knyttet til den fynske tepose, der gennem 20 år er produceret i Otterup af Dansk
Tefilter A/S.
Uden at forklejne den danske forbrugers intelligens, skal der ikke megen fantasi til at forestille sig de mange fortvivlede forsøg på at installere et ekstra langt tefilter som SIM-kort i den nyindkøbte og statssubsidierede mobiltelefon fra hinsidan. Vi forelagde direktøren for Dansk Tefilter A/S, Teddy Treu Grønbech, tanken om at indgå et samarbejde med svenskerne, under kampagne-sloganet:
Køb Telia Tefiltre og få et mobilabonnement oveni! Men direktøren afviser tanken.
- Jeg er tilfreds med, at svenskerne hjælper med at slå navnet fast i forbrugernes bevidsthed, siger T.T. Grønbech.
Til gengæld har han tegnet et Telia-abonnement på sin mobiltelefon. Det var der ligesom ikke rigtig nogen vej uden om, synes han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere