Hent dansk betaversion af Internet Explorer 8

Microsoft har frigivet en dansk betaversion af Internet Explorer 8. Den kommer 14 dage efter den engelske version. Du kan downloade og prøve den danske udgave her.

Browserkrigen buldrer så småt igen. Google lancerede for nylig sin nye Chrome, og Microsoft havde forinden sendt en betaversion af Internet Explorer 8 på gaden.

Den var dog kun på engelsk, men siden har oversætterne været i gang med ordbøgerne, og en dansk udgave er nu klar.

En af de mest interessante nyheder i Internet Explorer 8 er funktionen inPrivate - eller pornosurf, som den hurtigt er blevet døbt. InPrivate sørger nemlig for, at der hverken efterlades spor på nettet eller på computeren efter lidt surferi.

Ellers er sikkerhed et dominerende aspekt i den nye browser, der byder på SmartScreen Filter, der beskytter mod malware og phishing.

En anden funktion er automatic crash recovery, der nok skal blive populær, hvis Internet Explorer 8 viser sig at være ligeså upålidelig som sine forgængere, der nogle gange har for vane at "dø" på de mest irriterende tidspunkter.

Du kan læse mere om betaversionen af Internet Explorer 8 her hos Microsoft, og HER kan du også kan downloade browseren.

Som altid med betaversioner er der ikke tale om et færdigt produkt. Download er derfor helt på eget ansvar. En læser har allerede gjort os opmærksomme på, at han har problemer med at logge på sin webbank efter installationen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere