Køb dig til tusindvis af fans på Facebook

Et australsk selskab sælger fans til Facebook og Twitter. En lille portion på 1.000 koster cirka en krone stykket. Se her hvordan du gør.

Hvis dit mål her i livet er at blive mere populær end Lady Gaga på Facebook, så skulle du måske købe dig nogle fans for at speede processen lidt op.

Det australske selskab usocial.net tilbyder fans og følgesvende til flere sociale netværk som Facebook, Digg og Twiter.

For 1.025 kroner svarende til 197 australske dollar får du 1.000 hangarounds på din Facebook-profil. Ifølge Usocial kan du regne med, at dine nye fans begynder at drysse ind i løbet af en uges tid.

I disse dage kører firmaet en rabat-kampagne, og det betyder, at du får 10 procent rabat.

Køber du for eksempel en pakke med 250.000 Facebook-fans, så får du dem i løbet af "adskillige måneder", og prisen er knap 47.000 kroner. Ved køb af større fanpakker, for eksempel fem eller 10 millioner, står prisen ikke på siden.

Hvis du vil være populær, bliver du nødt til at henvende dig til Usocial.net for at få prisen. Har du ikke så mange penge på hånden, tilbyder firmaet, at du kan afdrage beløbet. Og helt ærligt - kan man egentlig sætte en pris på popularitet?

Verdensomspændende udstillingsvindue

Usocial.net hævder, at værdien af det sociale netværk Facebook for nylig er blevet vurderet til ikke mindre end 83 milliarder kroner, og at det udelukkende er fordi, at tjenesten i realiteten er en gigantisk platform for markedsføring. Et verdensomspændende udstillingsvindue. Kan du få fans fra hele verden til at se positivt på dine produkter, er din lykke som virksomhed gjort.

Helt hvordan firmaet bærer sig ad med at score Facebook-fans i tusindvis og endog i millionvis, er ikke helt klart. Når det gælder Twitter 'followers', så står kunderne ifølge direktøren i kø.

Først researcher firmaet for at finde ud af, hvad de potentielle 'followers' interesserer sig for og sender dem så en besked om en ny Twitter-bruger, som de måske kunne være interesseret i at følge.

I en artikel på bbc.co.uk forklarer Leon Hill, administrerende direktør for Usocial.net:

- Det er op til den enkelte bruger, om han vil følge vores tip eller ej, siger Leon Hill, men tilføjer, at firmaet bliver ved, indtil det har kapret det antal followers, det er blevet betalt for.

I øvrigt er en Twitter følgesvend ikke helt så meget værd som en Facebook fan. Mens 1.000 Facebook-fans koster 1.025 kroner, så slipper du med 453 kroner for 1.000 Twitter 'followers'.

Når ret skal være ret, så henvender Usocial.net sig mest til virksomheder, der vil markedsføre sig, men det behøver jo ikke afholde dig. Det vil uden tvivl gøre et vist indtryk, hvis dine fans på Facebook pludselig skal tælles i titusinder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere