Artikel top billede

Tre kritiske opdateringer fra Microsoft

Det er igen ved at være den tirsdag i måneden, hvor software-giganten traditionen tro sender sikkerhedsopdateringer af sted. Denne gang er der tre kritiske.

I følge Microsoft Security Response Center kommer der denne gang fire sikkerhedsopdateringer, som lukker fem forskellige svagheder, i den månedlige tirsdagspakke fra it-kæmpen i Redmond.

Tre af opdateringerne er kategoriseret som kritiske, mens den sidste har fået stemplet: vigtig.

De tre kritiske har alle fået denne status, fordi det er muligt at afvikle fjernkode således, at en hacker potentielt kan få kontrol over en inficeret maskine.

Opdateringerne fra Microsoft vil blive frigivet på tirsdag. De henvender sig til brugere af Windows XP, Server 2003, Windows 7, Server 2008 R2 samt til kontorpakkerne Microsoft Office XP 2003 og 2007.

Dagen efter udsendelsen afholdes der desuden en webcast om pakkens indhold, der vises i en række præsentationer.

Microsoft har en detaljeret gennemgang af pakken på TechNet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere