Avatar billede lokesa Juniormester
09. januar 2014 - 13:38

håndtering af Templates / dokumenter Word og Powerpoint.

Hej.

Jeg er igang med at udtænke en form for light dokumenthåndteringssystem.

1) hver gang der bliver ændret i et dokument skal det fremgå hvad der er blevet ændret. f.eks. i bunden af dokumentet kan alle ændringer fremgå med bruger, dato og hvad eller hvor der er ændret.

Dette har jeg dog ikke kunne finde ud af, så jeg er begyndt på et andet system hvor man selv skal angive hvad man har ændret via VBA i Excel.

Jeg er startet med et word doc:
Der kører en makro når det åbnes som med en userform spørger om man vil se foregående ændringer. hvis JA: åbner en Excel database der viser tidligere ændringer.

Når dokumentet lukkes: åbner den samme Excel fil med en userform som man skal indtaste hvilke ændringer man har lavet:

Unique.ID:
Side:
What have you changed:

Knapper: OK, I have not changed in the document.

Det bliver så gemt i bunden af den tidligere nævnte database.

databasen består af et Sheet pr. dokument. men hvis man skal oprette et dokument fra bunden bliver jeg nød til at lave et modul til oprettelse Excel hvor man f.eks. angiver de navn og placering på dokumentet og så opretter excel dokumentet med de nødvendige VBA koder, ved at kopiere en template.

Det her bliver alt for omstændigt og ufleksibelt og jeg kan ikke finde ud af at lave VBA i powerpoint..
Er der nogle der har Ideer eller inspiration til systemet, andet inspark eller måske en meget nemmere løsning som måske ikke helt lever op til kravene så er i velkommen.

Vh. Loke
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester