Avatar billede Lenny87 Nybegynder
13. november 2012 - 12:58

Forbundet til WiFi, men nærmest ingen internet adgang

Hej.

Jeg sidder i mine forældres firma, og er ved at kigge på deres bærbar, som opfører sig direkte mystisk.

Det er en ældre ASUS pc med XP som OS, og så er det forbundet til deres router via WiFi, den har så det sidste lange stykke tid kørt rigig ustabilt dvs. den har været forbundet til WiFi hele tiden, men der er meget sjældent adgang til nettet (ud af en time er der måske 5 min adgang til nettet).

I første omgang troede jeg at det var fordi routeren de havde stod så langt væk, så jeg købte endnu en router, og fik det sat op så der er masser af signal, men den køre stadigvæk rigtig ustabilt, og når jeg går ind og kigger på status for forbindelsen, kan jeg se den sender mange flere pakker end den modtager.

Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe, da jeg står midt her på herréns mark, og kan ikke rigtigt se hvad der er galt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB