Avatar billede mukkel007 Nybegynder
06. august 2012 - 17:03 Der er 3 kommentarer

Guide til overvågning og fejlfinding af arbejdsnetværk

Haves -
100/100 fiber, router m/ firewall (Zyxel, ZyWall USG 50), 5 x pro switche, 50-60 kontorbrugere fordelt over trådløst og kablet netværk i kontorfælleskab - ingen hardcore internet brugere.

Ønskes -
En guide til hvordan man nemmest styrer et sådant netværk. Hvordan man fejlfinder og overvåger (hvem trækker al trafikken, hvor opstår der evt flaskehalse, mv). Gode råd til opsætning af router/switche så trafikken flyder som den skal. Andre gode råd

Problematikker -
Vi har tit MEGET nedsat hastighed ind i huset, altså en langsom internetforbindelse og er i tvivl om hvor problemet opstår - dårlig forbindelse, nogen der æder al båndbrede eller har vi en for lille/dårlig router?

Sig endelig til hvis jeg skal svare på yderligere

/Mikkel
Avatar billede Slettet bruger
07. august 2012 - 01:16 #1
windows server ???
Avatar billede mukkel007 Nybegynder
07. august 2012 - 19:01 #2
Hvis det er et spørgsmål om vi har en Windows server så er svaret nej - vi overvejer en lille NAS til fildeling og backup
Avatar billede Slettet bruger
07. august 2012 - 19:50 #3
windows  home server ???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester