Avatar billede Spindoc Nybegynder
08. februar 2012 - 15:26 Der er 3 kommentarer

Flytning af kontakter/telefonnumre

Hej "Eksperter" :-)
Jeg har en Garmin Asus A10 mobiltelefon og skal skifte SimKort i forbindelse med skift til nyt teleudbyder - nu vil jeg gerne have mine kontakter/numre med over på det nye SimKort eller ha lagt dem på det SD kort der sidder i telefonen - er der nogle der har et "bud" på dette?? På forhånd tak !!
Avatar billede pstidsen Novice
08. februar 2012 - 16:51 #1
I indstillinger burde der være en funktion der kopierer kontakterne fra SIM kortet til telefonen. Når så du har det nye SIM kort i kan du flytte (eller kopiere) kontakterne fra telefon til SIM kort.
Avatar billede Spindoc Nybegynder
08. februar 2012 - 19:15 #2
Tak-tak... jeg har været inde og prøve -- tro det virker :-)
Avatar billede pstidsen Novice
08. februar 2012 - 19:21 #3
Der er højest sandsynligt også en mulighed for kun at vise de kontakter der ligger på telefonen. Prøv det og se om de alle er der.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester