Avatar billede Prosasan Nybegynder
12. oktober 2010 - 18:30

Ukendt 7" kinesisk TouchTablet

Hey

jeg har taget en chance og købt sådan en kinesisk billig linux maskine men kan intet info finde om den ud over den har en intel pxa270 cpu på ca. 600mhz , det linux der ligger på den kan jeg heller intet info finde på da der ikke rigtigt ikke er noget info om verion/kernel som jeg kan finde info om , har en ide om at "quanta" har lavet den da det er det et af mine freeware programmer siger om ukendte enheder. og når den bliver sat til pc'en siger windows den heder sparrow v001. nogen der kan hjælpe mig med noget info og evt. hjælp til at ligge noget bedre linux over :)
link til billeder jeg har taget:
http://baboom.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=26566
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester