Avatar billede Rasmus22 Nybegynder
05. marts 2010 - 11:28

Forbinde Dreamweaver-applikation til MS Server 2005

Hej

Jeg har problemer med at forbinde en webapplikation i Dreamweaver 9.0 til Microsoft Server 2005. Det skal dog siges, at arbejdet med databaser er ret nyt for mig.

Jeg har (skulle jeg mene) lokaliseret connectionstrings - én til administrationsmodulet og én til Silverlight-applikation - som altså er oprettet i Dreamweaver. Men Dreamweavers applikationspanel er deaktiveret - jeg går ud fra, at man normalt bruger det, når man skal forbinde applikation til database, her altså en i MS Server 2005. Eller man kan måske også i MS Server 2005 vælge 'New query', efter at have markeret den givne database, og så copy/paste connectionstrings? Jeg har forsøgt det, men der er syntaksfejl - måske det, der er hovedproblemet?

MVH
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester