Avatar billede kkaen Nybegynder
07. december 2008 - 19:55 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Installationsfil og konstruktion deraf

Jeg har et solution, som indeholder 3 individuelle projekter. Disse 3 projekter benytter hinanden. Projekterne er: WPF, WCF og en aspx-side. Da jeg første gang fik WCF'en til at virke, blev jeg nødt til at lægge filerne ind i det virtuelle bibliotek manuelt. Men nu kan jeg tilsyneladende godt foretage ændringer i WCF'en, kompilere det gennem Visual Studio, og så få det til at virke.
Mit spørgsmål er så, hvordan jeg får lavet en installation-fil (MSI vist), som indeholder alle disse 3 projekter, og som automatisk opsætter det korrekte virtuelle bibliotek, samt lægger diverse filer ind i inetpub/wwwroot/bibliotek ? Der er reference til disse filer inde i aspx'en, men de benyttes ikke til kørsel af nogle af projekterne.
Kan det ønskede opnås ved, at man blot vælger "new project->Setup project"
Avatar billede kkaen Nybegynder
09. december 2008 - 17:16 #1
Nu har jeg fundet ud af, at man tilsyneladende kan tilføje filer til webSetup-projektet. Men hvordan får man tilføjet et (eller 2) projekter, så de virker efter installation? Jeg går ud fra, at man ikke bare skal tilføje proj-filer m.m. blot via kopy/paste.
Avatar billede kkaen Nybegynder
30. december 2010 - 16:03 #2
lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester