02. april 2008 - 12:23

Teknologi arrangement

Hej Udviklere.

Jeg er ved at stable et lille arrangement på benene hvor jeg skal bruge 4 skarpe udviklere. 2 ASP.NET udviklere og 2 PHP udviklere. De to udviklere i hver gruppe må ikke vide for meget om den anden teknologi, men det bliver vist heller ikke et problem ;0). Den ene ASP.NET og PHP udvikler skal kode en mindre men identitisk applikation, hvor de begge for lov at udfolde sig som ekspert på eget territorium. Den færdige applikation skal bruges som en reference til de 2 andre udviklere, som hver især skal skifte teknologi. Så nu skal den anden PHP udvikler kode ASP.NET og den anden ASP.NET udvikler kode PHP.

Hvorfor det ?

For det første fordi jeg er træt af den uendelige ”religions”-diskussioner omkring de forskellige teknologier. Hvad og hvorfor er det ene bedre end det andet, hvad er lettest, hvornår skal vi bruge hvad og hvordan...osv. Der er et formål med det hele, og det er at lære dig mere om noget teknologi som du måske ikke er så kyndig i, i forvejen. Vi er netop ude på at bringe både de gode og dårlige ting frem fra begge verdener og vi synes du skal være med til at bestemme.

Hvis du mener du er skarp nok til at udvikle en meget lille applikation, og samtidig har en forholdsvis stor viden omkring din favorable teknologi (PHP eller ASP.NET), så meld dig til arrangementet ved at sende mig en e-mail på danielmf@microsoft.com. Når jeg har valgt hvem der skal deltage arrangere vi et møde i København, hvor vi snakker om krav, tid osv. Sidder du i et firma, men gerne vil deltage, så har jeg mulighed for at snakke med din chef om dette – det skal du ikke bekymre dig om.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Daniel Mellgaard Frost
Developer Evangelist, Microsoft Danmark.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester