Avatar billede hunter-es- Nybegynder
07. november 2005 - 17:20 Der er 1 løsning

MSN Problemer!!

Nå - Så er den gamle her ved at være noget træt af MSN.....Problemet kort(est):
Vi har 4 PC'ere i vores hjemmenetværk, alle koblet op til nettet via en D-Link router.
Styresystemerne er som følger:
PC1 - WinXP pro
PC2 - WinXP pro
PC3 - Win98
PC4 - Win XP home

PC1 har ingen problemer med at køre med MSN,så den lader jeg ligge, men på de 3 andre kan jeg ikke få det til at virke - Hvis jeg lader dem starte op og ikke rører ved dem, før at MSN er online kan der gå op til 10-12 minutter,(Og det er ca kun hver 8-9 gang at de overhovedet kommer så langt at de viser mig kontaktpersonerne) og hvis jeg så vil forsøge mig med andet end at tekstchatte, så fryser de fast med det samme. Jeg har prøvet stort set ALT - format C:, spy/Addware fjernere, Virusscan, Opdateringer og messbe (MSN patch program)- Jeg har forsøgt mig med diverse guider fra msn-problems.com, men er desværre ikke kommet nærmere en løsning på mit problem..

Tilsyneladende er problemet kommet snigende indenfor de sidste 4-5 ugers tid, da vi tidligere ikke har haft problemer af den slags..

Det skal til sidst nævnes, at jeg har forsøgt mig hele vejen op igennem de forskellige MSN versioner og diverse forskellige mailadresser.....
Avatar billede hunter-es- Nybegynder
24. december 2005 - 16:22 #1
lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester