Avatar billede svendib Nybegynder
17. november 2004 - 19:29 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hjælp!

Hejsa...Jeg oplever noget meget underligt med min Msn 6.2....Jeg har kontaktet dem på Msn men de siger de aldrig har oplevet problemet før og så tænker jeg bare hvad fandne sker der...? Problemerne er følgende: Når jeg modtager en fil kan jeg ganse godt modtage den men når den er complete skriver dem Fejl i overførsel og så kan jeg ikke åbne filen uden den siger den er i brug..? Og bliver så nød til at genstarte computeren for at slette filen igen..træls nok men det er værre...Jeg kan ikke gemme de baggrundsbilleder jeg har sat som standard i min vinduer så de er der højdt i en 10 minutters tid...billeder til min profil kan jeg heller ikke sætte ind...har prøvet alt...slette det og genstarte det men uden hjælp...Jeg er magtesløs..skal jeg virkelig til og formatere hele compen???
Avatar billede kalp Novice
17. november 2004 - 20:12 #1
Har du prøvet at geninstallere dit msn?
Avatar billede svendib Nybegynder
19. november 2004 - 13:03 #2
Yeps heller ik det virkede
Avatar billede svendib Nybegynder
09. maj 2006 - 14:52 #3
længe leve det nye msn :P
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester