Avatar billede janegil Nybegynder
04. november 2002 - 11:20 Der er 4 kommentarer

Problem med vCard schema

http://mobile.act.cmis.csiro.au/sms2/xml/schemas/vCardSchema.xsd ligger et schema for XML-representasjon av vCard-data.

I XMLspy kan jeg opprette et nytt XML-dokument basert på dette schema, (http://landsbank.fo/test/vCard.xml) men XMLspy sier selv at det ikke er valid: "Root element 'Description' not defined in Schema/DTD"

http://www.w3.org/2001/03/webdata/xsv?docAddrs=http%3A%2F%2Flandsbank.fo%2Ftest%2FvCard.xml&warnings=on&keepGoing=on&style=offline

sier ikke at det er feil, men at "No declaration for document root found, validation was lax". Er det noe som mangler i skjemaet, eller er det noe som mangler i XMLspy? Eller jeg som bruker XMLspy feil?
Avatar billede janegil Nybegynder
04. november 2002 - 11:26 #1
Avatar billede hoejrup Nybegynder
04. november 2002 - 15:40 #2
vCard virker kun på en PC, for det virker ikke i den nyeste IE til Mac.

/per
Avatar billede janegil Nybegynder
04. november 2002 - 16:19 #3
Mja, rått vCard-format fungerer nå også på visse Nokia mobiltelefoner. I mine øyne er en stor svakhet ved vCard at det ikke er basert på XML. Dette er hva australierne prøver å rette på. Hvis jeg har et XML-format som inneholder samme info som vCard, kan det brukes til å generere et originalt vCard, og en HTML-side og en WAP-side osv...

Jeg tror ikke manglende støtte for vCard er relevant for problemene som XMLspy har med å generere en XML som er valid i forhold til dette schema.

Men hvis Mac'en har en WAB.exe fra en tidligere IE, burde det være mulig å hacke den til å virke? Tror forresten støtte for vCard forsvant fra Netscape 6 også, at vi skal bruke Netscape 4 for å lese dem?
Avatar billede janegil Nybegynder
06. november 2002 - 11:01 #4
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester