Stilren bærbar fra Toshiba

Toshiba har lanceret en ny stilren bærbar, Portégé M800, der skal lokke designinteresserede computerbrugere nærmere. Lanceringen markerer samtidig et større fokus på design for den japanske producent.

- Kunderne vil have mere end bare et produkt, der fungerer.

Ordene er Alan Thompsons, vicedirektør for Toshiba i Europa, og han taler om stil og design.

Netop Toshiba er måske ikke den producent af computere, man forbinder mest med lækker stil og design.

Men det vil den japanske producent nu ændre på. Et af midlerne til det er den nye, lille bærbar Portégé M800, som Toshiba løftede sløret for ved et arrangement i Paris.

M800 er en særlig hvid bærbar, der skal lokke de stil- og designinteresserede computerbrugere nærmere.

Den knap to kilo tunge pc har oplyste knapper, en 13,3 tommer skærm, fingeraftrykslæser, DVD SuperMulti drive med mere.

Men det er altså særligt designet, der skal lokke købere til. M800 kommer på udvalgte markeder senere på året, så det er endnu uvist, om det bliver muligt at flashe den på danske cafeer.

Revolutionere computerindustrien

Men uanset om vi får M800 at se i butikkerne, vil vi i det hele taget se flere bærbare, der har fået et ekstra sving med designpenslen.

Ifølge den amerikanske analytiker J.P.Gownder, fra Forrester Research, vil stil og design betyde mere og mere fremover, når der skal købes computer.

- Stilen betyder noget som aldrig før. Vi vil have en pc med farver og design, der fortæller noget om os selv, og som viser, hvem vi er, siger han.

Design er blevet lige så afgørende som garantien på computeren, og hvilken preinstalleret software computeren kommer med.

I det hele taget mener analytikeren, at stil og design vil revolutionere computerindustrien, og han fremhæver Alienware, som et eksempel på en producent, der tilpasser særlige produkter til målgruppen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere