Vær parat og vind 24 julepakker her

Få tv på farten, surround sound i stuen, ny computer i arbejdsværelset og GPS i bilen. Årets store julekonkurrence på pcworld.dk er lige om hjørnet, og der er fede præmier på spil.

Du ender jo alligevel med altid at få uldsokker i julegave, så hvorfor ikke gøre noget for dig selv og deltage i årets store konkurrence på pcworld.dk?

Her kan du vinde fede præmier som GPS’er, smart surroundanlæg til stuen, en ny slimline pc, 22 tommer pc-skærm og en mulighed for at tage dit tv-signal med på farten.

Fra den 1. december og frem til juleaften sætter vi hver dag gang i en ny konkurrence med masser af elektronisk isenkram og softwareprogrammer. Alle konkurrencer løber frem til den 31. december, så du har mulighed for at deltage, selv hvis du skulle være ramt af julestress og befinde dig i et indkøbscenter det meste af julemåneden.

Starter lørdag
I morgen lørdag lægger vi ud med den første konkurrence, så hold øje med pcworld.dk i weekenden. Det kunne blive dig, som løb med en af de fede præmier.

Vores store oversigtside vil løbende blive opdateret gennem december med de mange konkurrencer, og du finder den her.

Det er nok en god idé at bogmærke den, hvis du vil være sikker på at deltage i samtlige konkurrencer. I vores nyhedsbrev vil vi også omtale og linke til konkurrencerne – du tilmelder dig nyhedsbrevet her.

Endelig har du muligheden for at holde øje med de 24 konkurrencer via RSS-feed. Det finder du her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere