Supertynd bærbar computer

Intel gav sine designere en nærmest umulig opgave: lav en bærbar pc som ikke er tykkere end en mobiltelefon. Resultatet blev den anoreksitynde Mobile Metro Notebook.

Forestil dig en bærbar som ikke er tykkere end 1,8 centimeter og ikke vejer meget over et kilo. Så har du Intel Mobile Metro Notebook.

En bærbar computer som skiller sig ud fra mængden ved at være anoreksiagtig tynd.

Pc’en blev til, efter Intel bad sine designere om at skabe en bærbar, som ikke var tykkere end en mobiltelefon.

Der er desværre ikke noget nyt om, hvor mange hestekræfter vidunderet har gemt under kølerhjelmen eller andre interessante specifikationer.

Harddisken vil dog være flashbaseret, og der er nævnt en batterilevetid omkring 14 timer. Det virker noget optimistisk.

En ting er dog sikker. Du kan gøre Intel Mobile Metro Notebook meget personlig, da den kan ”pakkes ind” i et omslag.

Det fås i forskellige farver og fastgøres til computeren via magneter. På den ene side af omslaget findes en skærm, der kan vise et billede eller ens kalender. Funktionen hedder Windows Sideshow og findes i dag allerede i Asus W5Fe, som vi tidligere har omtalt her.

Desuden kan en rem fastgøres til computeren og voila: så har du en chic taske. Men du får nok ikke nogen thumbs up fra vennerne, hvis du nonchalant vader til computerparty med pc’en over skulderen.

Ifølge Businessweek.com vil Intel sætte Mobile Metro Notebook i produktion senere på året, men det er uklart, hvad den kommer til at koste. Billig bliver den næppe.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere