Masser af gratis net-tv

Tv skal ses på nettet, og der er massevis af gratis kanaler at vælge imellem. Her er et lille udpluk.

Joost er gået ind i sin anden beta-fase, og der er nu endnu flere, som kan prøve den gratis web-tjeneste, der viser udsendelser fra alverdens tv-kanaler.

Det kræver dog stadig en invitation fra én, som i forvejen har en betaversion. Hvis det ikke er tilfældet, skal du ikke fortvivle.

For der er faktisk mange andre steder på nettet, hvor det er muligt at se massevis af net-tv.

Du kan naturligvis altid slå vejen forbi DR.dk/tv, der viser Danmarks Radios udsendelser, lige fra den gakkede Trio Van Gogh til TV Avisen.

Fra 7. juni vil det på DR's webside også være muligt at se en ny online nyhedskanal, som bliver en pendant til TV 2/News.

Udenlandske kanaler

Især i udlandet er udbuddet af gratis tv-kanaler stort, og norske Nettavisen.no har været så venlig at samle nogle af de bedste europæiske og skandinaviske.

Der er lidt for enhver smag. Du kan opleve reportager fra Finland, nyheder om EU fra EUXTV, samt se gamle film og tv-serier fra 50'erne, 60'erne og 70'erne.

Hvis du trænger til lidt disko i kontorstolen, kan du endda klikke dig ind på en række online tv-kanaler, som viser musikvideoer.

Du finder listen over de online tv-kanaler her.

Hvis det ikke er nok, så har en amerikansk blogger samlet links til hele 13 tv-kanaler og -portaler, som gratis viser udsendelser, tv-serier og live fjernsyn fra alverdens lande. Her er links til blandt andet BBC, Euronews, Al Jazeera og CNN.

Du kan få et overblik over tv-kanaler og –portaler her.

Bemærk at det ikke er alle kanaler og tv-serier, som er mulige at se, da nogen kræver, du bor i USA. Det gælder eksempelvis for de populære tv-serier Lost og Desperate Housewives, som tv-stationen ABC viser afsnit af på sin webside.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Netcompany A/S

IT Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere