Første Blu-ray afspiller fra Sony

Sonys første Blu-ray afspiller er i butikkerne om få dage, men det koster, hvis du skal have den med hjem til stuen. 10.000 kroner må man slippe, men så kan du også se film i HD.

Krigen mellem Blu-ray og HD DVD er ikke afgjort endnu, og selvom der endnu kun er få Blu-ray-skiver på markedet, kommer nu Sonys første dedikerede afspiller af formatet.

Sony BDP-S1E kan vise film i samme format som i biograferne, og det er første gang for en Sony-afspiller. Men det koster også. Har du planer om at blive den lykkelige ejer af Sonys BDP-S1E, må du hoste op med 10.000 kroner.

Ved afspilning af Blu-ray på BDP-S1E får seeren fuld High Definition video på fladskærmen, mens afspilning af almindelige dvd’er optimerer kvaliteten, så den kommer op i nærheden af niveauet for HD.

Afspillerens ydre er lavet af aluminium og glas, og den blå glasfront lyser op med et stilfuldt, dybblåt skær, som forsvinder, når lyset i hjemmebiografen bliver dæmpet, så opmærksomheden ikke bliver fjernet fra det, der bliver vist på skærmen.

BDP-S1E er udviklet til at være en integreret del af Sony Bravia Theatre konceptet, og derfor går der ganske få minutter fra afspilleren er ude af æsken, til den er en integreret del af hjemmebiografen. Hvis man altså er den heldige ejer af sådan en.

Sonys BDP-S1E kan fås i butikker landet over om få dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere