En rigtig fladmast MP3-afspiller

Hvis du ikke kan få din MP3-afspiller flad nok, så er den her sagen. Walletex Wallet MP3 Player er uden tvivl en stærk kandidat til titlen som verdens tyndeste MP3-afspiller.

Den store forbrugerelektronikmesse CES (Consumer Electronics Show) sættes snart i gang i Las Vegas, og her præsenteres den nyeste elektroniske isenkram. Allerede inden messen start er nyhederne begyndt at rulle.

Senest er der dukket billeder op af en superflad MP3-afspiller fra Walletex. Den må være kandidat til titlen som verdens tyndeste MP3-afspiller, da den er næsten ligeså tynd som et kreditkort.

Ifølge Krunker.com kan den tåle vand, støv og ekstreme temperaturer. MP3-afspilleren har USB-port, som høretelefoner kan tilkobles.

Skærmen må man selv tænke sig til. Afspilleren kommer i flere forskellige modeller, der kan indeholde mellem 128 megabyte og to gigabyte musik eller data.

Som en ekstra bonus kan grafikken på MP3-afspilleren ændres, så virksomheder kan få trykt deres logoer på begge sider.

Det er der også flere producenter af USB-nøgler, som i dag tilbyder. USB-nøglerne bruges blandt andet til at lægge pressemateriale på og uddeles til journalister og andre interesserede på messer og ved pressemøder.

Walletex Wallet MP3 Player forventes at være ude i de amerikanske butikker i løbet af juni. Det er ikke klart, hvad den kommer til at koste.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere