Google sammensætter gratis Office-pakke

Google gør sig så småt klar til krig mod Microsoft Office ved at lægge det gratis tekstbehandlingsprogram Writely sammen med regnearket Spreadsheet.

Det er ingen umiddelbar konkurrent til Microsoft Office, men det kan det blive - med tiden. Google har sammensat sin egen lille online Office-pakke, der består af de tidligere individuelle programmer Writely og Spreadsheet.

Writely er et tekstbehandlingsprogram, og Spreadsheet er Googles bud på et regneark. Ved at flette de to sammen til et program begynder Googles Officepakke at tage form, og det sker under titlen Google Docs & Spreadsheets.

En af fordelene ved Googles program er, at det ikke kræver nogen installation, da det hele foregår online.

Samtidig kan man være flere om at skrive i et dokument, der automatisk gemmes hvert tiende sekund. Op på den måde slipper man for at sende e-mail med vedhæftede filer frem og tilbage.

Google Docs & Spreadsheets understøtter de gængse Microsofts formater som Word og Excel. Det gratis program kræver dog, at man er logget ind, før man kan benytte det.

Du kan prøve Googles bud på en Office-pakke her.

Google er i øvrigt langt fra ene om at skabe gratis Office-pakker online. Et alternativ er ThinkFree Office 3, som du kan læse mere om her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere