Giv den bærbare en omgang med haveslangen

Hvis du leder efter en bærbar, der kan klare sig under ekstreme forhold, så er General Dynamics GoBook XR-1 sagen. Computeren kan tåle vand, sand og en tur i asfalten.

Om du sidder i 23 minusgrader på Nordpolen eller i 60 graders varme i Sahara, skal du ikke være nervøs for, om den bærbare virker. I hvert fald ikke hvis du sidder foran en General Dynamics GoBook XR-1.

Den ekstrem hårdføre computer blander sig i kampen mod blandt andre Hummer, når det gælder om at være mest udholdende under ekstreme forhold.

Ud over høje varme- og kuldegrader kan computeren tåle at rode rundt i en sandkasse, og en soppetur i springvandet er heller ikke noget problem.

Ifølge producenten vil GoBook XR-1 også fortsat kunne virke, selv hvis den skulle ryge i asfalten fra en meters højde.

Naturligvis er den bærbare resistent, når det gælder støv og fugt, og dens porte er omhyggeligt forseglede.

GoBook XR-1 har et væld af trådløse forbindelser, og den har integreret GPS, som formentlig er ganske gavnlig, hvis man har taget den bærbare med på ørkenvandring og pludselig farer vild.

Under computerens solide overflade gemmer sig en processor af typen Core Duo 1,83 GHz, og der er plads til 2 gigabyte ram, men computeren er som udgangspunkt kun udstyret med 512 megabyte ram.

Harddisken byder på 80 gigabyte, mens skærmen er 12,1 tommer, og der er mulighed for at benytte den som touchscreen.

4.330 dollar, cirka 25.000 kroner, koster den ekstreme bærbare computer, når den kommer på hylderne i de amerikanske butikker i løbet af september. Efter lanceringen i USA vil den blive sat til salg på verdensplan.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere