Få mere ud af skærmen på den bærbare

Med Ergotron LX Notebook Arm kan skærmen på den bærbare løftes op i rigtig højde på ens skrivebord. Og samtidig kan computeren bruges i en bred to-skærmløsning.

Det kan være en irriterende arbejdsposition at sidde med den bærbare på et almindeligt skrivebord, fordi man er nødt til at kigge ned på skærmen i stedet for lige frem, som man gør med en traditionel LCD-skærm.

Ergotron LX Notebook Arm er nu klar til at løfte den bærbare op i en passende højde, så den svæver hen over skrivebordet.

Samtidig kan den kobles sammen med en LCD-skærm, så det bliver en bred to-skærmløsning.

Ifølge det norske PC World er armen, som den bærbare monteres på, fleksibel og kan bevæges i alle retninger. Desuden udnytter Ergotron LX Notebook Arm en teknologi kaldet Constant Force (CF), som gør det muligt at bruge samme kraft til at flytte armen, uanset hvilket position den befinder sig i.

Ergotron LX Notebook Arm kan maksimalt klare en vægt af 5,5 kilo, og den koster 179 dollar, cirka 1.000 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere