Tjen penge på din hjemmevideo

Ny webside vil betale brugerne for at lægge deres videoklip online. Jo flere der ser videoklippet, desto flere penge ruller der ind på kontoen.

På nettet er videoklip det helt store hit i øjeblikket, og især YouTube.com oversvømmes af besøgende. På denne webside lægger brugerne deres egne videooptagelser online, så alle kan se dem.

Det er blevet voldsomt populært, og der er opstået deciderede internetstjerner som Brooke "Brookers" Brodack, hvis videoklip ses af flere hundrede tusinde mennesker.

YouTube.com betaler dog ikke noget for videoklippene, som man endda fraskriver sig rettighederne til, hvis man uploader dem til siden.

Det har den konkurrerende webside Eefoof.com luret, og den vil derfor tilbyde kontant afregning for brugernes private videoklip.

Jo flere gange de ses, desto flere penge ruller der ind på ens konto. Fidusen er, at man får del i nogle af de annoncekroner, som Eefoof.com tjener som følge af de mange sidevisninger et godt videoklip kan skabe.

Men man kan godt glemme alt om at uploade et sjovt videoklip, som kan har optaget via sit tv. Der er nemlig ingen penge at hente, hvis man indsender materiale, der bryder ophavsretten. Med andre ord skal man selv have filmet optagelserne og klippet dem sammen.

Lige nu er Eefoof.com stadig i sin testfase, og ifølge News.com ser flere analytikere med skepsis på websiden. De tvivler på, om det er en god forretning at lade brugerne få del i annoncekronerne.

Til gengæld tror analytikerne, at udsigten til nogle hurtige kontanter kan få flere til at producere hjemmevideoklip med fængslende og interessant indhold.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere