Dvd-afspiller til både Blu-Ray og HD-DVD

Den store formatkamp mellem Blu-Ray og HD-DVD kan blive afblæst, allerede inden den kommer rigtig i gang. Dvd-afspiller, som håndterer begge formater, er muligvis på vej.

Som udgangspunkt ser forbrugerne ud til at blive de store tabere i kampen mellem Blu-Ray og HD-DVD, da de to nye high definition dvd-formater kun vil kunne afspilles i hver sin afspiller.

På den måde kunne man frygte at komme hjem fra Blockbuster med en Blu-Ray-dvd, som ikke ville køre på ens HD-DVD-afspiller.

Indtil nu har producenterne kun vist afspillere frem, der enten kan håndtere dvd-film baseret på Blu-Ray eller HD-DVD, men Samsung har nu meldt ud, at der muligvis kommer en afspiller, der virker med begge formater.

Det overvejes, om den nye afspiller skal kommer på gaden engang i slutningen af året. Samsung har ellers indtil videre støttet formatet Blu-Ray og lanceret afspilleren BD-P1000, der udelukkende er Blu-Ray-kompatibel.

Samsung regner fortsat med, at Blu-Ray vil vinde formatkrigen mod HD-DVD, men holder universal-afspilleren klar i baghånden, hvis HD-DVD viser sig at være succesfuld.

Det er ikke kun Samsung, der arbejder på afspillere, der både er Blu-Ray- og HD-DVD-kompatible, da LG Electronics har samme idé.

De første HD-DVD-afspillere er kommet på gaden i Japan og USA, og Blu-Ray-afspillere er efter lidt forsinkelse også ved at være klar. I Europa kan vi vente at se afspillerne omkring oktober.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere