Computerworld-læsere meldt til politiet

En artikel på Computerworld Online om et stykke software til udsendelse af spam har medført, at virksomheden Macroware føler sig så chikaneret af vrede læsere, at man nu har bedt politiet gå ind i sagen.

De skal få igen med deres egen medicin. Sådan var flere af reaktionerne på Computerworld Onlines debatforum, efter Computerworld Online i sidste uge bragte en artikel om firmaet Macroware, der sælger et program, der kan bruges til at udsende elektronisk reklamepost, spam.

Nogle læsere har taget sagen i egen hånd, og det har nu fået Macrowares direktør Torkil Poulsen til at melde flere af læserne til politiet for chikane mod virksomheden. Torkil Poulsen har, siden artiklen blev bragt, modtaget mere end 4.000 spam-mails, som øjensynligt stammer fra vrede læsere, der har tilmeldt hans e-mail-adresse til diverse postlister.

Som én af læserne skriver:

? Hvem er med på, at vi finder e-mail-adressen på ham her Torkil et-eller-andet. Tilmelder ham til en masse porno og andre sider, herefter vil han aldrig nogensinde slippe for de mails igen. Kunne være de fattede budskabet, så...

Det er kommentarer som denne, der sammen med den massive strøm af spam får Torkil Poulsen til at melde de ophidsede debattører til politiet.

? Vi har bedt politiet om at se på det. De får lov til at se på alle de mails, vi har fået og det, der er skrevet på debatten. Hvad der så videre sker, ved jeg ikke endnu, siger Torkil Poulsen.

? Det er i orden, at læserne er negative, og de sætter noget debat i gang. Men opfordringer til at tilmelde os spam-lister og direkte trusler, hvor de udleverer vores IP-adresse, det synes vi ikke er i orden, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere